Vakantiehuis Alcandora buiten Sorvilán

La Alcandora heeft ook de beschikking over een heerlijke vakantiewoning in de natuur net buiten Sorvilán:

het huis ‘Alcandora’, met een ruime slaapkamer met badkamer en douche en toilet, ruime woonkamer met open keuken en een panoramisch terras en;

Vanuit  ‘Alcandora’ heeft u uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra Nevada. U wordt omgeven door amandel- en vijgenbomen en in november bloeit de saffraan. Het is hier vrij genieten van stilte, natuur en zon. Afkoeling kunt u vinden in het prive-zwembadje. Dit huis is ook geschikt voor de winter. Ook dan is het zonnig en kan de temperatuur overdag oplopen tot boven de 20 graden.

’s Avonds ontspant u heerlijk met een glas wijn van de buurman even verderop. En binnen een half uur bent u op een van de typische Spaanse strandjes of aldaar in een gezellige tapasbar. De eigenaren Liesbeth en Willem hebben mooie wandel- en autotochten voor u.

Prijzen
Alcandora:
€ 450,- per week
Combi-aanbieding:
1 week in een van deze idyllische vakantiewoningen en 1 week in het appartement in Granada
Wilt u het beste van twee werelden? Maak dan gebruik van onze combi-aanbieding: verblijf eerst een week in Sorvilan en geniet van rust, heerlijke wandelingen en het strand; beleef vervolgens een week van cultuur, tapas, terrasjes vanuit het appartement ‘La Alcandora’ in Granada.
Alcandora + appartement Granada: slechts € 900,- voor 2 personen

Alcandora

De omgeving