Appartement Granada


Het appartement La Alcandora ligt in het gezellige en culturele centrum van Granada in de wijk Barrio Realejo, een voormalige joodse wijk met veel statige en grote herenhuizen uit de 19e eeuw. Het appartement bevindt zich in een 150 jaar oud gebouw dat in 2001 in zijn geheel is gerenoveerd.


U komt binnen in een open patio met veel grote planten, typisch Spaans ingericht met marmer en pilaren. Op de beletage treft u een ruime woonkamer met balkon aan plus open keuken met inbouwapparatuur. Tevens is op deze etage de badkamer met toilet en wasmachine. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en inbouwkasten. In de woonkamer is een slaapbank aanwezig voor 2 personen. Alles sfeervol ingericht.

Prijzen
‚ā¨ 80,- per dag all-in (minimum 3 nachten)
‚ā¨ 450,- per week plus eenmalig ‚ā¨ 45,- voor bed- en linnengoed en schoonmaak na vertrek

Combi-aanbieding:
1 week in dit appartement en 1 week in een van onze andere accommodaties (zie onder)
Wilt u het beste van twee werelden? Maak dan gebruik van onze combi-aanbieding: verblijf eerst een week in een van onze accommodaties in Sorvil√°n en geniet van rust, heerlijke wandelingen en het strand; beleef vervolgens een week van cultuur, tapas, terrasjes vanuit het appartement ‘La Alcandora’ in Granada.
Kijk voor actuele prijzen op de pagina’s van de accommodaties in Sorvil√°n

Het Appartement

De omgeving