Vakantiebungalow in de natuur Los Bellidos

La Alcandora heeft ook de beschikking over een heerlijke vakantiebungalow in de natuur net buiten Sorvilán.

De bungalow ‘Los Bellidos’, gelijkvloers en met een zeer ruime woonkamer van 60m2 met open keuken, een ruime slaapkamer met badkamer, douche en toilet en twee panoramische terrassen. Deze bungalow is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Vanuit ‘Los Bellidos’ heeft u uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra Nevada. U wordt omgeven door amandel- en vijgenbomen en in november bloeit de saffraan. Het is hier vrij genieten van stilte, natuur en zon. Afkoeling kunt u vinden in het prive-zwembadje. De bungalow is ook geschikt voor de winter. Ook dan is het zonnig en kan de temperatuur overdag oplopen tot boven de 20 graden.

’s Avonds ontspant u heerlijk met een glas wijn van de buurman even verderop. En binnen een half uur bent u op een van de typische Spaanse strandjes of aldaar in een gezellige tapasbar. De eigenaren Liesbeth en Willem hebben mooie wandel- en autotochten voor u.

Prijzen
Los Bellidos:
€ 510,- per week

(plus eenmalig € 45,- voor bed- en linnengoed en schoonmaak na vertrek)

Combi-aanbieding:
1 week in een van deze idyllische vakantiewoningen en 1 week in het appartement in Granada
Wilt u het beste van twee werelden? Maak dan gebruik van onze combi-aanbieding: verblijf eerst een week i nSorvilan en geniet van rust, heerlijke wandelingen en het strand; beleef vervolgens een week van cultuur, tapas, terrasjes vanuit het appartement ‘La Alcandora’ in Granada.
Los Bellidos + appartement Granada: slechts € 960,- voor 2 personen

Los Bellidos

De omgeving