Bed and Breakfast Granada

In het mooie Zuid-Spaanse gebied Las Alpujarras beschikken wij over drie prachtige vakantiehuizen en een Bed and Breakfast in de omgeving van Granada. Sorvil√°n ligt op ca. 75 kilometer ten zuiden van Granada. Midden in het culturele centrum van deze mooie stad staat het appartement ‚ÄėLa Alcandora‚Äô, dat ook als Bed and Breakfast beschikbaar is.

Wilt u een typisch Zuid-Spaanse Bed and Breakfast huren in Granda? Bekijk onze mogelijkheden hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie!

Appartement Granada - La Alcandora
Vakantiehuis in de natuur
Vakantiebungalow in de natuur La Alcandora

La Alcandora, Bed and Breakfast Granada

Zoekt u een bed and breakfast bij Granada? Kies voor La Alcandora. Geniet van alle bezienswaardigheden in Granada en de cultuur. Onze bed and breakfast ligt in Sorvil√°n dat op circa 75 kilometer van Granada te vinden is. Wilt u niet in een bed and breakfast verblijven, maar een appartement huren in Granada? Dat is ook mogelijk bij ons. Kom logeren in het prachtige Alcandora. Willem en Liesbeth, de Nederlands sprekende eigenaren, vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is in onze bed and breakfast en wat er in Granada allemaal te zien is.

Prachtig uitzicht vanuit ons Bed and Breakfast

Verblijft u in ons bed and breakfast in Sorvil√°n, dan geniet u van alle rust en heeft u de mogelijkheid om binnen anderhalf uur in het centrum van Granada te staan. Zo beschikken we over drie ruime 2-persoonskamers en twee badkamers met toilet. U kunt ervoor kiezen om het ontbijt te nuttigen in de gezellige salon of op het sfeervolle terras. Beide bieden uitzicht op de Middellandse Zee. Wilt u ook uw lunch en diner hier nuttigen? Dan kan dat in overleg met ons. Wij zorgen ervoor dat het u in onze bed and breakfast aan niks ontbreekt.

Wat heeft Granada u allemaal te bieden?

Ge√Įnteresseerd in de culturele bezienswaardigheden in Andalusi√ę? U kijkt uw ogen uit. Zo bent u binnen anderhalf uur in Granada waar van alles te doen is. Bezoek het klooster van La Cartuja, het Moorse badhuis of de diverse kerken en paleizen. Op nog geen vier uur afstand rijden ligt de stad Sevilla, wereldwijd bekend om zijn prachtige architectuur, cultuur en sfeer. Kiest u ook om te verblijven in onze bed and breakfast bij Granada?

Waarom voor onze bed and breakfast in Granada kiezen?

We snappen dat u er ook voor kunt kiezen om een andere bed and breakfast bij Granada te boeken. We vertellen u graag waarom u moet kiezen voor La Alcandora:

  • Ruime kamers in Spaanse sferen
  • Geniet van de gezellige salon of het sfeervolle terras
  • Uitzicht over de Middellandse zee
  • Ontbijt inbegrepen en lunch en diner bespreekbaar
  • Diverse bezienswaardigheden in Granada snel bereikbaar

Bed and Breakfast Granada

Wilt u uw verblijf in ons Bed and Breakfast Granada boeken?

Wilt u meer informatie of direct uw verblijf regelen? Aarzel dan geen moment en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website of stuur een e-mail naar: info@bellidos.com. We zijn ook telefonisch bereikbaar via: 0034-958830569. Kiest u ook voor een verblijf in onze bed and breakfast in Granada?